Tråkig Underhållning


"Titta, jag har en blogg!" Tänker Helene, och undrar vad hon ska skriva i den. "Inget intressant händer ändå mig."
Jo, det gör det ju visst det - men det dröjer ganska länge innan de faktiskt inträffar. Vad ska jag skriva emellan?
Å andra sidan är det ändå ingen som läser, så jag kan lika gärna skriva en massa dumheter.

"Röv!" Vrålar Helene, när sladden hon lyckats pressa in i det redan trasiga 'hörlurshålet' glider ut. För att lyckas få ljud ur högtalarna måste hon numera låsa fast sladden under datorn och dra den så hårt det går åt höger (från Helenes håll).
Just nu sitter hon i sitt rum och lyssnar på musik - som hon brukar göra när hon inte har något annat för sig. Utanför fönstret snöar det, för ovanlighetens skull med tanke på att det är i slutet av april. Helene har vid det här laget ledsnat på snö och allt vad vinter heter. Som många andra längtar hon efter sommaren.
Idag är det studentskiva på gång igen - Ellisens (Annas kusin), och likaså Pers och Felix. Förra veckan var det Jasmins.

Surprice, surprice - idag är det relativt städat i Helenes rum. Städat betyder i det här fallet 'ingenting på golvet'. Soffan är begravd under alla kuddar Helene har inhandlat från Indiska (och bara EN från IKEA), tillsammans med lite kläder och andra skatter. Skrivbordet dignar av papper, vattenflaskor, skräp, och en vas med vissnade rosor. Men golvet är fritt. Yay Helene!

Efter en alltför förtidig middag på soppa, vatten och bröd - mestandels de två sistnämnda för Helene - ragglade hon tillbaka upp på övervåningen. Hon läste igenom det hon hade skrivit på bloggen, ändrade en del saker, och tryckte sen på Spara & publicera.

Röd text - detta fält måste fyllas i.
"Men jävlar då." Muttrade Helene, och fyllde i Rubrik-texten. Samtidigt fick hennes mobil liv och kungjorde att Emelie skickade ett sms. Efter att ha svarat började hon fundera över rubriken. En del underhållande namn dök upp i hennes huvud, men hon valde tillsist att skriva Tråkig Underhållning som rubrik.
"Tack och Hej, Näverlur!" Sa Helene glatt, och tryckte än en gång på Spara & publicera.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0